La Festa del Vino

Kom naar ons Italië evenement “La Festa del Vino”
op zaterdag 22,- en zondag 23 juni 2019

DE MOOISTE PLEKJES IN ONZE TUIN LATEN U ONTDEKKEN WAT ITALIE ZO LEKKER EN BIJZONDER MAAKT.

Wat mag u verwachten ?

WIJNDEGUSTATIE

Er bestaat geen ander land waar de magie van historische steden, romantische landschappen en verrukkelijk eten zo subliem is als in Italië. Met meer dan 300 druivensoorten maakt Italië ook de mooiste wijnen. Casale del Vino zet opnieuw “de wijntjes buiten” en laat u kennis maken met een aantal nieuwe wijnen van bijzondere druiven uit verschillende regio’s van Italië. Alle wijnen worden volgens regio en in opbouwende volgorde aan u voorgesteld. Schrijf u vandaag in op onze nieuwbrief via onze website www.casaledelvino.be en u ontvangt kortelings de proeflijst in uw mailbox.

“Meet the winemaker” : Dit jaar staat het wijnhuis MONTE ZOVO in de kijker. Wist u dat hun Amarone della Valpolicella tot één van de beste behoort ? Proef hun heerlijke wijnen met de deskundige uitleg van de wijnmaker zelf.

ITALIAANSE SPECIALITEITEN EN DELICATESSEN VAN HOGE KWALTEIT

Limoncello uit Sicilië : Limonio is een echt familiebedrijf, waar twee zussen Rita en Valeria en hun broer Vincenzo op volledig ambachtelijke wijze de likeuren van hun grootmoeder bereiden. De recepturen van deze likeuren zijn nog steeds een goed bewaard familiegeheim en zijn sinds generaties nog ongewijzigd. Alle daarbij gebruikte vruchten en kruiden worden geheel biologisch geteeld. De reputatie van Liquoreria Limonio is de laatste twee decennia alleen maar gegroeid. In heel Italië en ver daarbuiten wordt de ongeëvenaarde kwaliteit geroemd. Ongefilterd, puur, zuiver en zonder toevoegingen. Rita komt speciaal vanuit Sicilië en geeft u graag uitleg tijdens de degustatie.

Olijfolie rechtstreeks vanuit Puglia geïmporteerd, geen chemicaliën, koud geperst, eerste persing. Ervaar hoe heerlijk en puur olijfolie kan zijn !

PIAZZA DELL’ APERITIVO

Op het terras van onze wijnbar kunt u reeds vanaf 11.00 u. genieten van een aperitief of een heerlijk glaasje wijn. Om de honger te stillen is er een groot assortiment van heerlijke tapas, ambachtelijke Italiaanse charcuterie en kazen…”fatto con amore”…met liefde bereid, dat spreekt vanzelf.

Iedereen welkom op zaterdag 22- en zondag 23 juni van 14.00 tot 20.00 u.

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *