Enoteca

Onze Enoteca

Een “Enoteca” is in Italië synoniem voor een wijnwinkel en wijnbar waar u streekgebonden producten kunt proeven, drinken en aankopen.

Casale del Vino is een uniek Italiaans concept in Oedelem dat een wijnwinkel combineert met een wijnbar en een gezellig zonneterras in een groene oase van rust met prachtig zicht op “Oedelem berg”.

Wijn proeven en van wijn genieten… voor ons mag het allemaal veel minder strikt en stijf! Daarom houden we zelf zo van de sfeer in onze wijnbar. Het is hier huiselijk gezellig en samen met uw vrienden kunt u genieten van een heerlijk glas- of fles wijn uit onze fraaie selectie.

Proef onze Italiaanse specialiteiten en geniet van een heerlijk bord Italiaanse kazen en charcuterie “fatto con amore”… met liefde bereid, dat spreekt vanzelf.

Onze wijnbar is open op vrijdag , zaterdag en zondag van 11u00 tot 20u00.
Wijndegustaties gaan door op bepaalde tijdstippen, hiervoor dien je vooraf te reserveren via deze link.

In en rond onze enoteca:

– gratis wifi
– gratis ruime parking
– opladen elektrische fietsen
– ruime tuin en terras

Degustatie en verkoop

Elke zaterdag en zondag staan er een 7-tal wijnen op de proeftafel en kunt u verschillende Italiaanse wijngebieden verkennen die prachtige wijnen produceren.

Bij elke wijn krijgt u een woordje uitleg omtrent de wijnmaker, de gebruikte druiven, vinificatie, regio en bijpassende gerechten.

Elke wijn kunt u aankopen en direct meenemen. Binnen een straal van 50km en bij aankoop vanaf 24 flessen leveren wij gratis bij u thuis. 

Onze degustaties en arrangementen gaan door op voorafbepaalde tijdstippen.
Hiervoor dient u vooraf tereserveren
via deze link.

Onze wijnbar

Casale del Vino bevindt zich in het hart van de Brugse polders en op een steenworp afstand van de charmestad Brugge, niet voor niets het “Venetië van het Noorden” genoemd.

Ons domein biedt u een ideale stopplaats, langsheen duidelijk bewegwijzerde fiets-, wandel- en ruiterroutes.

De wijnbar en het zuidgericht terras bieden u een magnifiek uitzicht op Oedelemberg, met uitgestrekte weiden, akkers en schilderachtige dreven. Oedelemberg heeft een rijk historisch verleden, waar wij u graag alles over vertellen. Voor de echte levensgenieters, maar ook voor de spreekwoordelijke “shoppers” in het zeer nabijgelegen Brugge een ideale afsluiter van een dag.

Onze wijnbar is  open op vrijdag , zaterdag en zondag van 11u00 tot 20u00.