algemene voorwaarden

 1. Algemeen

Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen, bestellingen en overeenkomsten van Casale del Vino, gevestigd te Egyptestraat 17, 8730 Oedelem met ondernemingsnummer BE0426.400.320 , hierna te noemen “Casale del Vino”.

 1. Aanbod

Al het aanbod op de website van Casale del Vino is vrijblijvend en zolang de voorraad strekt. Casale del Vino kan niet aansprakelijk worden gesteld voor het niet tijdig leveren of het niet leveren van producten, tenzij dit uitdrukkelijk anders is overeengekomen.

 1. Prijzen

De op de website vermelde prijzen zijn in euro’s en inclusief BTW, tenzij anders vermeld. Casale del Vino behoudt zich het recht voor de prijzen te wijzigen.

 1. Bestellen

U kunt een bestelling plaatsen door het product te selecteren en in het winkelmandje te plaatsen. Vervolgens kunt u uw bestelling afronden door het invullen van uw gegevens. Uw bestelling is pas definitief als u deze hebt bevestigd door op de knop “Bestelling plaatsen” te klikken. Casale del Vino behoudt zich het recht voor om bestellingen te weigeren of aanvullende vragen te stellen.

 1. Betaling

U kunt uw bestelling betalen nadat u de factuur ontvangen hebt door overschrijving. U kunt bij afhaling betalen met Bancontact of cash.  Casale del Vino behoudt zich het recht voor om bepaalde betaalmiddelen te weigeren.

 1. Levering

Casale del Vino zal uw bestelling zo snel mogelijk leveren indien de bestelling minstens 24 flessen bedraagt en de plaats van levering zich niet verder dan 50km van Casale del Vino bevindt. Casale del Vino kan niet aansprakelijk worden gesteld voor vertragingen in de levering door derden.

 1. Retourneren

Retourneren van wijnen is niet mogelijk.

 1. Aansprakelijkheid

Casale del Vino kan niet aansprakelijk worden gesteld voor enige schade die is ontstaan tijdens het transport van de bestelling.

 1. Wijzigingen algemene voorwaarden

Casale del Vino behoudt zich het recht voor de algemene voorwaarden te wijzigen.

 1. Toepasselijk recht

Op alle aanbiedingen, bestellingen en overeenkomsten van Casale del Vino is uitsluitend het Belgische recht van toepassing. Alle geschillen die voortvloeien uit de aanbiedingen, bestellingen en overeenkomsten van Casale del Vino zullen bij uitsluiting worden voorgelegd aan de bevoegde rechter in België.

 1. Klachtenprocedure

Mocht u een klacht hebben over de diensten of producten van Casale del Vino, dan verzoeken wij u contact met ons op te nemen via het contactformulier op onze website of per e-mail naar info@casaledelvino.be. Wij zullen ons uiterste best doen om uw klacht zo snel mogelijk op te lossen.