Business

Meetings en teambuilding

In een oase van rust en privacy organiseren wij graag uw meeting- en teambuildingactiviteiten (max. 25 personen), eventueel gekoppeld aan een verzorgd ontbijt of een lichte lunch.

In onze wijnbar beschikt u over wifi, geluidsinstallatie en projectiemogelijkheden

Combineer uw teambuilding eventueel met een koetsrit of fietstocht doorheen het prachtige Brugse Ommeland en/of een wijnarrangement als gedroomde afsluiter.

Casale del Vino ligt op een steenworp van de charmestad Brugge waar wij u met veel plezier een aantal eet-en drinkgelegenheden  kunnen aanbevelen voor een aangenaam diner.

Deze activiteiten zijn mogelijk van maandag  tot en met vrijdag. Uit respect voor de rust van onze buren sluiten wij steeds om 22u. af.

Wenst u te overnachten? Op wandelafstand ligt een gerenommeerde B&B: www.debergvallei.be  Voorstel op maat? info@casaledelvino.be

Maak van uw personeel -of familiedag een feest!

Wijn proeven en van wijn genieten… Het mag allemaal veel minder strikt en stijf.

Daarom houden we zelf zo van de sfeer in onze wijnbar: het is er huiselijk gezellig en als je er als groep vertoeft, dan is de zaak ook letterlijk ‘van jou’.

Vanaf 15 -en maximum 25  personen kunnen wij voor u, uw familie of uw bedrijf een wijnproeverij, receptie of aperitief organiseren. Uiteraard houden wij ook rekening met de drankenkeuze van de allerkleinsten.

Deze activiteiten zijn mogelijk van maandag  tot en met vrijdag. Uit respect voor de rust van onze buren sluiten wij steeds om 22u. af.

Contacteer ons vrijblijvend om uw evenement te bespreken: info@casaledelvino.be